Primul Black Friday la Ambra Deco

Cu mari emotii te anuntam ca dedicam ziua de 15 noiembrie 2019 pentru Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Dam startul reducerilor dis-de- dimineata, la cafea, si ne dorim sa gasesti in magazinul nostru online modelele dorite de panouri decorative pentru bucatarie. Ca sa nu te grabim in alegerea modelului preferat, vom mentine reducerile pe perioada intregului weekend 15-17 noiembrie.

Vom avea reduceri de pana la 40% la toate sticlele imprimate prezente pe site, fie ca sunt cu flori, cu cafea, cu fructe si legume sau imagini abstracte.

Singura ta grija in acest moment trebuie sa fie abonarea la newsletter pentru a afla primul de reducerile si ofertele pe care ti le-am pregatit. Completeaza cu adresa ta de email pe pagina noastra https://ambradeco.ro/ si vei fi tinut la curent cu promotiile Ambra Deco pentru panourile din sticla printata si securizata.

Pana atunci, noi ne pregatim intens, refacem stocul de ambalaje pentru ca produsele comandate sa ajunga in siguranta la voi si in cel mai scurt timp posibil. Fie vorba intre noi, ne mandrim cu realizarea ca in procent de 100% comenzile trimise, au ajuns in siguranta la clienti.

Unele imagini sunt create astfel incat poti crea un brau de bucatarie cu lungimi mai mari, potrivit bucatariei tale, cu rol de protectie a peretelui din spatele aragazului, plitei sau a chiuvetei.

Daca vei avea intrebari, ne poti scrie pe adresa: contact@ambradeco.ro, ne poti suna la 0232219069 sau ne poti scrie pe chatul de pe site.

Fii pe faza, deoarece stocul de produse este limitat!


Articole mai vechi