Avantajele sticlei imprimate

Daca te intrebi de ce sa alegi sticla imprimata in locul faiantei, iti voi oferi chiar acum cateva motive care sa te ajute sa faci alegerea cea mai buna.

In primul rand scapi de rosturile care iti dau batai de cap, atunci cand trebuie sa freci faianta sa cureti stropii de murdarie si de grasime. Economisesti timp si bani deoarece poti folosi simpla solutie cu care cureti si geamurile fara a mai fi nevoie sa cumperi un nou detergent.

Noi folosim doar sticla securizata, ceea ce inseamna ca e de 5 pana la 10 ori mai rezistenta decat sticla normala, asa ca nu trebuie sa ai emotii ca se sparge. Pentru ca punem accent pe siguranta ta, toate sticlele sunt slefuite pe contur pentru a evita accidentele in timpul manipularii.

Pentru ca scapi de rosturi, sticla printata este si igienica putand fi dezinfectata mult mai bine decat placile de faianta.

Sticla printata confera eleganta bucatariei tale, asa ca daca vrei ca bucataria ta sa straluceasca ai inca un motiv in plus sa alegi unul dintre modelele noastre.

Fie ca adori florile, fie ca iti face cu ochiul o tematica cu condimente sau esti innebunita dupa macarons, avem atat de multe modele incat ne este imposibil sa credem ca nu gasesti ceva pe gustul tau.

Daca nu ai gasit inca modelul visat de tine, avem rugamintea sa ne scrii pe comenzi@ambradeco.ro si vom depune eforturi sa adaugam in portofoliu si modelul propus de tine.

 


Cele mai noi articole